מחלקת חינוך עמנואל

החינוך בעמנואל נמצא בראש סדר היום של המועצה והוא מהווה את החלק הארי בתקציב המועצה.

אנו סבורים כי השקעה בחינוך היא ההשקעה המשתלמת ביותר בהווה ובעתיד.

מחלקת החינוך בעמנואל דוגלת במתן פלטפורמה חינוכית לכל שכבות הגיל והאכלוסיות השונות שביישוב.

תחת מטרייתה של המחלקה נמצאים כלל מוסדות החינוך ביישוב מגיל הגן ועד לסיום התיכון.

בעמנואל כיום 15 גנים, 7 בתי ספר יסודיים ותיכון אחד וישיבה קטנה אחת.

מחלקת החינוך דוגלת במתן מעטפת ארגונית וניהולית למערך החינוך שבמוסדות השונים תוך שמירה על עצמאות המוסד, בחירת התכנים החינוכיים, אופי המוסד וכו'.

מייל

טלפון במשרד