להלן עדכון על חלק מהפעילות שביצענו בחודש החולף:

• לג בעומר – מח' בטחון ושפ"ע קיימו הערכות מיוחדת לקראת לג בעומר שהגיע יחד עם מזג אוויר יבש וחם במיוחד. ב"ה האירועים עברו בשלום תודות לעובדי המועצה וכל המתנדבים שסייעו לנו לעבור את החג בבטחון וללא אירועים חריגים.
  • היערכות לפתיחת עונת הרחצה – אנו נמצאים בעיצומם של ההכנות לפתיחת עונת הרחצה והשנה ישנה עבודה רבה במיוחד לאור עבודות הפיתוח המסיביות שמבוצעות בסמוך לבריכה במסגרת פרויקט הבניה של חברת ערים. מחלקות המועצה משלבות זרועות על מנת להשלים את כלל הדרישות החוקיות, הבטיחותיות והאסטטיות על מנת לפתוח את הבריכה במועד.
  • עידוד תעסוקה – שיתוף פעולה של המועצה עם חברת "הרי זהב" הביא לפתיחת לשכת תעסוקה בעמנואל. הלשכה תתמקד במתן פתרונות תעסוקה ביישוב וסביבתו, יצירת מקומות עבודה חדשים בתחומי הישוב ואזור התעשייה, ריכוז המידע אודות משרות פניות דרושים במרחב האזורי, וכן בסיוע והכוונה והתאמה להשתלבות בשוק התעסוקה והתעשיה (ראו פרסום נפרד בעלון זה).
  • אימון כיתת כוננות – כיתת הכוננות של עמנואל קיימה השבוע אימון הכולל שיפור המקצועיות בנשק האישי, לש"ב, ביצוע תחקירים ותרגיל בישוב, וגיבוש למתנדבים בארוחת ערב טובה וביקור בקברי האבות.

ישר כח גדול לחברי כיתת הכוננות על המוטיבציה והנכונות להגן על הישוב עמנואל.

• מספרי בתים – לנוחות התושבים ולשיפור ההתמצאות ביצענו מספור של הבתים ברחוב בית ישראל וחתם סופר משני צידיו (עד היום המספור היה רק מהצד של הכביש אך לא מהצד של המדרחוב).
  • הצללות בגני השעשועים – עם בוא הקיץ הותקנו ההצללות בגני השעשועים לרווחת האמהות והילדים.
  • מספרי טלפון במועצה – לאור שאלות והערות שקיבלנו בנושא אני מבקש להזכיר את מספרי הטלפון המרכזיים במועצה: מוקד עירוני – 106 או 03-6173063 / קו ראשי מועצה (בשעות הפעילות) – 09-7927100 / קו בטחוני – 050-5559833.

לשירותכם תמיד,
יהודה הנדלר